Träffa teamet

Skapandet av CyberFortress gjordes inte bara möjligt av kombinationen av de bästa lösningarna för backup och återställning. Vi har satt ihop ett talangfullt ledningsteam med branscherfarenhet, innovation och framgång på cv:t.

Bret Piatt

Verkställande direktör

Bret har en decennielång karriär inom teknik med erfarenhet som sträcker sig från praktisk forskning och utveckling till verkställande ledarskap och styrelsearbete. Han är VD på CyberFortress, ett globalt företag som erbjuder backuper som är byggda för världens bästa återställningar. Han var tidigare VD och styrelseordförande för Jungle Disk, ett företag som skapades genom en ledningsledd carve-out som han styrde under hans tid på Rackspace. Jungle Disk är numera en del av CyberFortress.

Som generaldirektör för Rackspace ledde Piatt ett SaaS-företag med 300 anställda, över 150 miljoner USD i årliga intäkter och 75 000 kunder. Han arbetade som lead för sammanslagningar och förvärv i teamet för organisationsutveckling och strategi, var ordförande för kommittén för immateriella rättigheter och hjälpte till att skapa OpenStack, det huvudsakliga projektet för ett av världens mest framgångsrika communities för programvara med öppen källkod. Bret har även haft roller som produktchef och ingenjör på AT&T. Det inkluderade integration efter sammanslagning av AT&T:s globala hanterade brandväggstjänst, som utsågs till Leader i Gartner MSSP Magic Quadrant.

Bret arbetar aktivt för att göra sin hemstad till en ledare inom teknologi genom medverkan i TechBloc, San Antonios handelskammare och andra aktiviteter.

Seema Chacko

Ekonomichef

Seema, CFO van CyberFortress, is een hoog aangeschreven financiële professional in de cloud- en softwaretechnologiegemeenschappen. Eerder bekleedde ze dezelfde functie voor Jungle Disk. Ze was CFO bij Scaleworks, vice-president financiën en boekhouding bij Propel Financial Services, en bekleedde meerdere financiële functies bij Rackspace. In de loop van haar carrière heeft ze met succes schaalbare, op groei gerichte financiële en boekhoudkundige teams opgebouwd die een bijzonder gericht partnerschap met hun bedrijven hadden.

William Alberts

Chefsjurist

William tjänstgör som chefsjurist och sekreterare på CyberFortress, och hade tidigare samma roll på Jungle Disk. Innan det var han en del av globala juristteamet på Rackspace som chefsjurist, Senior Vice President and Secretary. Han ledde börsnoteringen av Rackspace 2008 och senare dess försäljning för 4,3 miljarder USD under 2016. Hans juristteam växte under denna tid från fyra generalister till 45 specialister. Före det var William advokat specialiserad inom bolagsstyrning, värdepapper och sammanslagningar och förvärv på Akin, Gump, Strauss, Hauer and Feld, LLP, en global advokatbyrå med över 900 advokater.

John Garza

Vice-president verkoop en marketing

John kommer till CyberFortress från Jungle Disk, där han hade rollen som Director of Customer Experience, och använde mer än ett decenniums IT-erfarenhet för att forma kundupplevelsen. Innan Jungle Disk arbetade han som USA:s försäljningsledare för Rackspace Cloud Office, där han ledde ett mångsidigt team av proffs från onlinechatt till företagsrepresentanter. Medan han var där, övervakade han teamen för Infrastructure Cloud Solutions och Qualification. John tillbringade också fyra år i finansbranschen och betjänade fastighetskunder hos Countrywide Financial and Accredited Home Lenders.

Amanda Matthews

Vice President Kunderfarenhet

Amanda fungerar som Vice President Customer Experience, efter att ha tidigare haft positionen Vice President of Business Operations för Jungle Disk. Hon har en imponerande historia för att överträffa mål och positionera företag för framgång genom att bygga mycket duktiga team dedikerade till operativ excellens. Innan Jungle Disk ledde hon flera kundsupportteam på Rackspace med fokus på att höja kundupplevelsen. Hon har en medfödd förmåga att snabbt identifiera och aktualisera idéer, genom att använda smarta strategier för att maximera organisationens kapacitet, verksamhet, tjänsteerbjudanden och teamprestanda.

Scott Graham

Vice-president technische operaties

Scott är Vice President of Technical Operations på CyberFortress, en roll han tar med sig från Jungle Disk. Innan dess var han Vice President of Network Operations and Customer Service för molnlagringen på J2 Global, där han ansvarade för över hundra datacenter globalt och för all teknisk drift för molntjänsterna. Före J2 var han Director of Enterprise Infrastructure Services på iRobot. Där styrde han migreringen av alla data- och uppdragskritiska applikationer till molnet. Scott har med sig över 30 års senior erfarenhet av att hantera infrastruktur och molnstrategier för globala företag med kundriktade applikationer.

VÅRT TEAM VÄXER

Söker du nya karriärmöjligheter?

Personuppgifter som du tillhandahåller CyberFortress behandlas enligt bestämmelserna i Avisering för jobbkandidat och i CyberFortress integritetspolicy.. Vi kan komma att skicka annan information till dig om vår insamling, hantering och delning av data.

Sök

Type and hit ’Enter’ to search.