Träffa teamet

Skapandet av CyberFortress gjordes inte bara möjligt av kombinationen av de bästa lösningarna för backup och återställning. Vi har satt ihop ett talangfullt ledningsteam med branscherfarenhet, innovation och framgång på cv:t.

Bret Piatt

Verkställande direktör

Bret har en decennielång karriär inom teknik med erfarenhet som sträcker sig från praktisk forskning och utveckling till verkställande ledarskap och styrelsearbete. Han är VD på CyberFortress, ett globalt företag som erbjuder backuper som är byggda för världens bästa återställningar. Han var tidigare VD och styrelseordförande för Jungle Disk, ett företag som skapades genom en ledningsledd carve-out som han styrde under hans tid på Rackspace. Jungle Disk är numera en del av CyberFortress.

Som generaldirektör för Rackspace ledde Piatt ett SaaS-företag med 300 anställda, över 150 miljoner USD i årliga intäkter och 75 000 kunder. Han arbetade som lead för sammanslagningar och förvärv i teamet för organisationsutveckling och strategi, var ordförande för kommittén för immateriella rättigheter och hjälpte till att skapa OpenStack, det huvudsakliga projektet för ett av världens mest framgångsrika communities för programvara med öppen källkod. Bret har även haft roller som produktchef och ingenjör på AT&T. Det inkluderade integration efter sammanslagning av AT&T:s globala hanterade brandväggstjänst, som utsågs till Leader i Gartner MSSP Magic Quadrant.

Bret arbetar aktivt för att göra sin hemstad till en ledare inom teknologi genom medverkan i TechBloc, San Antonios handelskammare och andra aktiviteter.

Nathan Anderson

Chief Technology Officer

Nathan, Chief Technology Officer på CyberFortress, är en respekterad branschveteran med djupgående expertkunnande inom molnlagring, cybersäkerhet, juridisk efterlevnad och utveckling av säkerhetsmjukvara. Han hade tidigare samma roll på Jungle Disk. Innan dess var Nathan Vice President of DevOps Engineering på Chargify, och Director of Software Engineering and DevOps på ClearDATA. Han var även anställd på Rackspace i 15 år som Engineering Manager och Director of Product Management. Nathan brinner för att bygga och vårda engagerade team som drivs av att göra kunders liv bättre. Hans fokus ligger där människor och teknik möts.

Nick Nelson

Chief Revenue Officer

Nick Nelson, Chief Revenue Officer på CyberFortress, var tidigare Chief Growth Officer på J2 Global, där han ledde molnavdelningen med 600 miljoner USD i intäkter. Innan det var han medgrundare och Chief Strategy Officer för StackPath. Där ledde han förvärvet och integrationen av sex företag som omfattade över en miljon kunder globalt. Nick har djupgående expertkunskap inom generiska toppdomäner för ett flertal företag, som Amazon och Rightside Group. Han lämnade sin prägel på Amazon genom att lansera företagets generiska toppdomän, och på Rightside Group lanserade han över tjugo.

Seema Chacko

Ekonomichef

Seema, ekonomichef på CyberFortress, är en ekonom med högt anseende inom moln- och mjukvaruteknik. Hon hade tidigare samma roll på Jungle Disk. Hon har varit ekonomichef på Scaleworks, Vice President of Finance and Accounting på Propel Financial Services och har haft flera roller inom ekonomi på Rackspace. Under hennes karriär har hon framgångsrikt utvecklat skalbara, tillväxtfokuserade ekonomi- och redovisningsteam som haft synnerligen fokuserade samarbeten med sina verksamheter.

William Alberts

Chefsjurist

William tjänstgör som chefsjurist och sekreterare på CyberFortress, och hade tidigare samma roll på Jungle Disk. Innan det var han en del av globala juristteamet på Rackspace som chefsjurist, Senior Vice President and Secretary. Han ledde börsnoteringen av Rackspace 2008 och senare dess försäljning för 4,3 miljarder USD under 2016. Hans juristteam växte under denna tid från fyra generalister till 45 specialister. Före det var William advokat specialiserad inom bolagsstyrning, värdepapper och sammanslagningar och förvärv på Akin, Gump, Strauss, Hauer and Feld, LLP, en global advokatbyrå med över 900 advokater.

Amanda Matthews

Vice President Business Operations

Amanda är Vice President Business Operations, och hade tidigare samma titel på Jungle Disk. Hon har en imponerande historia av att överträffa mål och att positionera företag för framgång genom att bygga högpresterande team med fokus på verksamhetsoptimering. Före Jungle Disk ledde hon ett flertal kundtjänstteam på Rackspace med högsta kundfokus. Hon har en naturlig förmåga att snabbt identifiera och förverkliga idéer, samt att använda kloka strategier för att maximera organisationens drift, tjänsteerbjudanden och teamens prestationsförmåga.

John Garza

Vice President Customer Experience

John började på CyberFortress efter Jungle Disk, där han hade en liknande roll, och bidrar med över tio års it-erfarenhet för att formge kundupplevelsen. Före Jungle Disk var han säljchef i USA för Rackspace Cloud Office. Där ledde han ett mångsidigt team med medarbetare i allt från onlinechattar till fältsäljare för storbolag. Under hans tid där ledde han teamen för Infrastructure Cloud Solutions and Qualification. John arbetade även med finansiella tjänster för mäklare under fyra år på Countrywide Financial and Accredited Home Lenders.

Scott Graham

Vice President Technical Operations

Scott är Vice President of Technical Operations på CyberFortress, en roll han tar med sig från Jungle Disk. Innan dess var han Vice President of Network Operations and Customer Service för molnlagringen på J2 Global, där han ansvarade för över hundra datacenter globalt och för all teknisk drift för molntjänsterna. Före J2 var han Director of Enterprise Infrastructure Services på iRobot. Där styrde han migreringen av alla data- och uppdragskritiska applikationer till molnet. Scott har med sig över 30 års senior erfarenhet av att hantera infrastruktur och molnstrategier för globala företag med kundriktade applikationer.

VÅRT TEAM VÄXER

Söker du nya karriärmöjligheter?

Personuppgifter som du tillhandahåller CyberFortress behandlas enligt bestämmelserna i Avisering för jobbkandidat och i CyberFortress integritetspolicy.. Vi kan komma att skicka annan information till dig om vår insamling, hantering och delning av data.

Type and hit ’Enter’ to search.